Med morotshoummos, saltrostade frön, friterad kål och lime
Veganskt
med mousse på lax och pepparrot, regnbågsrom och friterad skocka (alt rostad rotselleripuré och algkaviar)
Vegetariskt
med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med surdesgrutonger och jätteräkor piri-piri el veg: sojabönor och friterad tofu piri-piri
Serveras på mörkt rågbröd
med tryffel-citronemulsion, kryddkrasse och friterad kapris, färskostmousse med ruccola. Gräslökolja
Med apelsin-rosmarinemulsion och krispiga primörer med späd spenat
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Ceviche på havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med syltad svamp, havtornscurd och Västerbottenmousse, Breasolaflan samt späd sallad med lingonvinaigrette
Ratatouille demonterad, Tapenade, sötpotatisrouille och örtrostad färskpotatis
Vegetariskt
Med grillad gulbeta och zuccini, nattbakade körsbärstomater, basilikaaïoli och timjanrostad färskpotatis
Vegetariskt
med grön ärtmousse, salsa på svarta-, soja- och vita bönor med koriander och chili, brytbönor och rostade frön samt vegansk chilimajonnäs, röd linstabouléh.
Vegansk
med örtcrème, picklade primörer med sotad romansallad. Dragonolja och kokt färskpotatis med dill och flingsalt
med jalapenaïoli, rostade morötter med spiskummin och rökt paprika, sticklök och haricots verts, örtbakad potatis med olivolja
Serveras med basilikaemulsion, sparris och gulbeta med citronolja, Picklad rödlök, kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och Sötpotatisrouille, grillad confiterad potatis
Serveras med saltbakade betor, pinjefrön och brytbönor, vitlöksbakade körsbärstomater, ruccolamajonäs och timjanrostad färskpotatis
med gräslöks-brynt smöremulsion, grillad fänkål och sparris med rökt paprikaolja, citronpicklad silverlök kokt färskpotatis med flingsalt
Serveras med rödvinssås, nattbakad plommontomat med vitlök och olivolja, rostade rotfrukter och baconstekta bönor, fransk potatisgratäng med dijon och lagrad ost
Med inkokta björnbär, citroncurd och hasselnötscrunch
På fransk chokladkaka, mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, maräng
med mousse på vit choklad och mascarpone, citroncrunch
med mörk chokladmousse och exotisk salsa, jordgubssirap
(Vegansk)
Klassisk italiensk dessert i glas Mascarponekräm med savoiardikex i espresso, kakao och marsalavin.
Lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
Brie de Meaux, Saint Maure och Napoléon med tomatmarmelad och tunt spisknäcke
Tårta på passionsfrukt och vit chokladmousse med mascarpone, drömbotten med kokos
Hallonmoussetårta med citronmadeleinekaka och pistagenötter
Mörk choklad- och espressotryffel på fransk chokladkaka
Bailey-mjölkchokladmousse på brownie med mangokräm och maräng
@2024